Hygieniapassi

Hygieniakoulutus

Elintarvikelaki velvoittaa, että elintarvikehuoneistossa työskentelevillä, pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsittelevillä henkilöillä on elintarvikehygieenistä osaamista osoittava hygieniaosaamistodistus eli hygieniapassi. Hygieniapassi voidaan suorittaa hygieniaosaamistestillä. Lue lisää hygieniaosaamisvelvoitteesta ja -sisällöstä, todistuksista, hygieniapassista Ruokaviraston kotisivuilla.
Tarjoan hygieniakoulutukset ja osaamistestaukset yritys- tai työpaikkakohtaisesti – pyydä tarjous toivomanne pituisesta ja sisältöisestä koulutuksesta! Ilmoittautumiset ja ennakko opiskelumateriaalin tilaukset viimeistään viikkoa ennen koulutuspäivää.
Tutustu koululaisten oppimateriaaliin www.lupakokata.fi.

 

Hygieniapassi tutkintotodistuksella

Jos sinulla on riittävän tuore (vuonna 1995 tai sen jälkeen) suoritettu ammattitutkinto, joka sisältää hygieniaosaamisvaatimusten mukaiset opinnot, saat ns. hygieniapassin (eli Ruokaviraston hygieniaosaamiskortin ja -todistuksen) tutkintosi perusteella ilman testiä. Kysy lisää!

 

Hinnat

Hygieniakoulutus ja -passi

Kurssi 60 €/hlö | Testi 45 €/hlö

Kysy yritys- ja ryhmäkohtaisia räätälöityjä koulutuksia sekä testipäiviä. Myös erityistestitilanteet, kuten luku- ja kirjoitushäiriöt sekä eri kielille tulkatut tilaisuudet mahdollisia järjestää. Koejännitystä ei tarvitse pelätä. Voimme sopia sinulle yksityisen koetilaisuuden. Pyydä tarjous!
  • Hinnat Kuopio-Siilinjärvi alueella vuonna 2019 (sis. alv. 24%).
  • Koulutuksien ja koetilaisuuksien peruutukset viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta. Muutoin velotus ohjehintojen mukaan. Ilmoittautuminen sähköpostiin: kirsi.sarkkinen(at)gmail.com tai 040-5509343.
  • Ennakkoilmoittautuminen hygieniaosaamistilaisuuksiin on välttämätöntä. Ilmoittaudu ajoissa saadaksesi opintomateriaalin riittävän aikaisin käyttöösi!
  • Ilmoittautuminen on sitova ja koskee tiettyä tilaisuutta. Muista mainita nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Hygieniaosaamistestissä tulee mukana olla voimassa oleva, kuvallinen henkilöllisyystodistus ja tulostettu kuitti koulutus- tai koemaksusta.

 

Kirja Elintarvikehygienian perusteet, Marja Laukkanen, SEFO- konsultointi

16 € (sis. alv 10%)

Elintarvikehygienian perusteet kirjat suomeksi sekä ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, viroksi, kiinaksi, turkiksi ja thaiksi. Kirjan postitus postin voimassa olevien hintojen mukaan.

 

 

Palvelua ihmiseltä ihmiselle.